Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Η τελευταία διαφημιστική καμπάνια του ΟΤΕ για τον αριθμό 11888 με slogan "Τυχαίο; Δεν νομίζω" κάνει πάταγο το τελευταίο διάστημα και κυκλοφορεί παντού... Σου δείχνω εδώ τα 4 τηλεοπτικά spots που έχουν κυκλοφορήσει, καθώς και ένα 2λεπτο με τον πρωταγωνιστή (Θοδωρής Τσεκούρας) της διαφήμισης να μιλάει σε πρωινή εκπομπή στο mega για το πως προέκυψε όλο αυτό. Ο πρωταγωνιστής είναι αυτός που σκέφτηκε και όλη την διαφήμιση, και μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιία αλλά εργάζεται ως κειμενογράφος-διαφημιστής.

VIDEOS

Spot #1 "Η πίτσα"


Spot #2 "Το βενζινάδικο"


Spot #3 "Το ταξί"


Spot #4 "Ο γύψος"
4 Σχόλια

 • next_day

  δεν το αντέχω άλλο όλο αυτό..
  στην αρχή ήταν καλό, μετά συμπαθητικό, πλέον έχει γίνει πολύ πολύ κουραστικό... ουφ!
  Πολλές καλημέρες!


 • StavroZ

  Προσωπικά έχω ένα κόλλημα με τις έξυπνες διαφημίσεις. Με εντυπωσιάζουν. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές, αν και τελευταία κουράστηκε κάπως το θέμα λόγω της επανάληψης και της υπερπροβολής.

  Θα μου πεις και σωστά ότι αυτός είναι και ο σκοπός των διαφημίσεων. Είναι όντως οπότε θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε την επόμενη έξυπνη διαφήμιση για να απαλλαγούμε από αυτήν.


 • Kolaz Guy

  @StavroZ Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα όσα λες :)


 • anidifranco

  Είδες τι σου κάνουν τα φρέσκα πρόσωπα και οι φρέσκιες ιδέες όμως; Επιτέλους, βαρέθηκα να βλέπω πλαστικούς ανθρώπους να λένε τυποποιημένες ατάκες!


Υποβολή σχολίου

Related Posts with Thumbnails
GreekBloggers.com