Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Η τελευταία διαφημιστική καμπάνια του ΟΤΕ για τον αριθμό 11888 με slogan "Τυχαίο; Δεν νομίζω" κάνει πάταγο το τελευταίο διάστημα και κυκλοφορεί παντού... Σου δείχνω εδώ τα 4 τηλεοπτικά spots που έχουν κυκλοφορήσει, καθώς και ένα 2λεπτο με τον πρωταγωνιστή (Θοδωρής Τσεκούρας) της διαφήμισης να μιλάει σε πρωινή εκπομπή στο mega για το πως προέκυψε όλο αυτό. Ο πρωταγωνιστής είναι αυτός που σκέφτηκε και όλη την διαφήμιση, και μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιία αλλά εργάζεται ως κειμενογράφος-διαφημιστής.

VIDEOS

Spot #1 "Η πίτσα"


Spot #2 "Το βενζινάδικο"


Spot #3 "Το ταξί"


Spot #4 "Ο γύψος"




4 Σχόλια

  • next_day

    δεν το αντέχω άλλο όλο αυτό..
    στην αρχή ήταν καλό, μετά συμπαθητικό, πλέον έχει γίνει πολύ πολύ κουραστικό... ουφ!
    Πολλές καλημέρες!


  • StavroZ

    Προσωπικά έχω ένα κόλλημα με τις έξυπνες διαφημίσεις. Με εντυπωσιάζουν. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές, αν και τελευταία κουράστηκε κάπως το θέμα λόγω της επανάληψης και της υπερπροβολής.

    Θα μου πεις και σωστά ότι αυτός είναι και ο σκοπός των διαφημίσεων. Είναι όντως οπότε θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε την επόμενη έξυπνη διαφήμιση για να απαλλαγούμε από αυτήν.


  • Kolaz Guy

    @StavroZ Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα όσα λες :)


  • anidifranco

    Είδες τι σου κάνουν τα φρέσκα πρόσωπα και οι φρέσκιες ιδέες όμως; Επιτέλους, βαρέθηκα να βλέπω πλαστικούς ανθρώπους να λένε τυποποιημένες ατάκες!


Υποβολή σχολίου

Related Posts with Thumbnails
GreekBloggers.com